Professionele teksten

Ben je op zoek naar professionele teksten, die perfect geschreven zijn voor jouw doelgroep? Heb je activerende, vermakende, informerende of andere soorten teksten nodig? Of wil je graag dat ik jouw teksten redigeer of er advies over geef? Lees dan verder op deze pagina om te zien wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.

Schrijven

Voor allerlei soorten schrijfopdrachten kun je bij mij terecht: heb je een idee voor een (journalistiek) artikel, dan verzamel ik alle informatie en schrijf ik het artikel. Wil je een folder of een persbericht, of een interne of externe nieuwsbrief versturen? Of heb je teksten voor jouw website nodig? Ook dan zet je mij aan het werk.

Redigeren

Heb je zelf teksten geschreven en wil je er zeker van zijn dat er geen fouten inzitten? Dan redigeer ik de teksten. We spreken samen af op welke elementen ik let, zoals spelling, stijl, grammatica en doelgroepgerichtheid.

Ook de teksten op jouw website redigeer ik graag voor je, zodat alle pagina’s de juiste teksten bevatten en er geen taalfouten meer inzitten.

Adviseren

Adviseren kan op diverse gebieden: zo adviseer ik over de opbouw van jouw website, over de volgorde van onderwerpen in een brochure of de invalshoek van een artikel. Jij schrijft, ik adviseer.

Heb je interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.