Sollicitatiebrieven en cv’s

Je leest een vacature en je hart gaat iets sneller kloppen: dit is jouw baan, deze wil je hebben. Maar eerst komt er nog een sollicitatieprocedure, waarvan een brief schrijven misschien wel het moeilijkste onderdeel is. Hoe schrijf je een pakkende en interessante brief? Hoe zorg je ervoor dat jouw brief niet in de prullenbak belandt? En hoe maak je een goed curriculum vitae? Ik heb veel ervaring met het schrijven van sollicitatiebrieven en cv's. Vraag een offerte aan, dan kunnen we zo snel mogelijk aan de slag.

Website

Ook als particulier kun je voor de lastige opgave staan teksten te 'moeten' schrijven. Heb je een website waar je professionele teksten op wilt? Of heb je teksten geschreven waarvan je zeker wilt weten dat ze goed zijn? Neem contact met me op, dan help ik je hierbij.

Scriptie

Lukt het schrijven van je scriptie niet zoals je wilt? Heb je moeite met het formuleren van de teksten? Of misschien weet je niet zeker of je alles foutloos geschreven hebt. Zal ik jou daar dan bij helpen? Ik heb veel ervaring met het redigeren van scripties. Na mijn aanpassingen ben je ervan verzekerd dat het taalgebruik in orde is.

Als particulier betaal je een gereduceerd tarief voor mijn diensten. Neem direct contact met me op om jouw situatie en de mogelijkheden te bespreken.