Zee

Yes! Ik wil Leven Vanuit Ontspanning. 

Elke dag opnieuw.

Super gaaf dat je dat met mijn traject wilt gaan doen :-)


Je kunt direct jouw plekje in de groep reserveren door op deze groene knop hieronder te klikken.

Energetisch therapeut

Of wil je liever eerst kennismaken?

Dat kan natuurlijk. Hieronder kun je jouw gegevens invullen, ik bel jou op het aangegeven tijdstip. Samen kijken we of het traject geschikt is voor jou en je kunt me al je vragen stellen.


Plan hieronder het gratis gesprek in op een moment waarop het jou uitkomt. Het gesprek duurt ongeveer dertig minuten. Zit er geen moment tussen waarop jij kunt? Stuur me dan een e-mail met een paar momenten waarop je kunt: info@dianamaatjes.nl, dan reageer ik daarop. 


Tot snel!

Liefs, Diana

Nog even alles op een rij: 


  • Het traject duurt 3 maanden. Na deze 3 maanden leef jij vanuit ontspanning, elke dag opnieuw. Je staat relaxed in het leven, voelt je veerkrachtiger en kunt zonder schuldgevoel voor jezelf kiezen. 
  • Je ontvangt 6 persoonlijke NEI-consulten in mijn praktijk in Borne of online via Google Meet om jouw emotionele blokkades op te zoeken en op te ruimen
  • Je krijgt een jaar toegang tot een online cursus waarin je ontdekt welke ontspanningsmogelijkheden jij fijn vindt en goed werken voor jou. Deze online cursus is in 3 maanden te volgen, maar je kunt vervolgens nog 9 maanden bij de inhoud om rustig alles te integreren in je leven. 
  • Je krijgt ook een jaar toegang tot een online community waar je contact kunt maken met moeders die ook dit traject starten, tegelijk met jou. Je kunt steun zoeken bij hen, ervaringen delen en successen vieren. En ik beantwoord vragen in deze community. Persoonlijke vragen kun je ook stellen tijdens de NEI-consulten. 
  • De investering voor dit traject is 977 euro, inclusief btw. Je kunt dit traject ook in 3 maandelijkse termijnen betalen. Dit kun je aangeven op de betaalpagina.

Meld je hier aan

Je kunt direct starten