Elke dag rust in je hoofd en in je lijf met het 3 maanden NEI-traject

Speciaal voor werkende moeders die op hun 'vrije' dagen alles voor hun gezin doen, geen tijd voor zichzelf hebben en zich continu gehaast voelen: ruim je emotionele blokkades op en ontdek hoe ook jij kunt leven vanuit ontspanning, élke dag.

Yes, ik wil leven vanuit ontspanning!
Of scroll nog even naar beneden om te kijken of je dit herkent...
Energetisch therapeut

Herken jij je hierin? 

 • Je voelt je overweldigd door alles wat je naast je baan moet doen. Je to do-lijst is altijd gevuld en lijkt elke dag langer te worden. Je doet alles op sneltrein-tempo en voelt je altijd opgejaagd.
 • Je man en kinderen doen weinig in huis. Jij lost alles voor iedereen op en het lukt je maar niet om ze meer mee te laten helpen. Jij rent je rot voor iedereen, terwijl zij alle tijd voor zichzelf nemen.
 • Af en toe barst jouw bom. En flink ook. Dan roep je zinnen als 'Ik moet altijd alles doen, niemand helpt! Zien jullie dan niet dat ik het al hartstikke druk heb? Kom van de bank af en DOE HET ZELF MAAR! Ik doe helemaal niets meer, zoek het uit!'
 • Heb je 's avonds eindelijk je kinderen op bed gelegd, dan kun je weinig anders meer dan op de bank ploffen. Je hebt geen energie meer om iets leuks voor jezelf te doen. Je bent óp en wilt alleen nog maar een reep chocola of een zak chips opeten terwijl je wezenloos een serie kijkt. 
 • Oh ja, de was moest je nog opvouwen. 
 • Maar daar heb je geen energie meer voor.
 • Het liefst wil je even ontsnappen uit dit leven. Gewoon even weg. Iemand anders die jouw gigantische takenlijst overneemt. Jij wilt het niet meer. Jij kán niet meer.

Je bent op. 

"Je draait overuren thuis, alles ligt op jouw schouders en je voelt je zo alleen. Waarom helpt niemand jou?"

Dan herken je dit vast ook:

 • Je zit al tijden niet lekker in je vel.
 • Je bent altijd moe, ook als je een nacht wél goed slaapt. 
 • Je kunt niet (goed) ontspannen. Er is altijd wel iets wat je nog moet doen voordat je 'mag' rusten van jezelf. 
 • Je staat altijd voor iedereen klaar, maar vergeet jezelf daarbij. Jouw grenzen zijn helemaal vervaagd.
 • En neem je eens wel tijd voor jezelf, dan voel je je schuldig naar je kinderen, je partner, je werkgever...
 • Je hebt geregeld pijn, zoals hoofdpijn (of zelfs migraine), rugpijn of je nek zit vast.
 • Je wilt graag veranderingen aanbrengen zodat je leven meer in balans voelt, maar je goede voornemens zijn snel weer weggezakt.
 • Je bent altijd toe aan vakantie. 
 • Maar op vakantie rust je alsnog niet uit.

 • En je hebt steeds meer (vage) klachten die je belemmeren om voluit te kunnen leven.
 • Je hoofd zit vol met belemmerende overtuigingen, zoals ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘ik ben het niet waard’ of ‘ik moet perfect zijn'. 
 • Misschien heb je zelfs angsten ontwikkeld.
 • Het liefst wil je even niets meer. Gewoon even helemaal niets. 


De oorzaak van dit alles? Emotionele blokkades

Zo hoeft jouw leven niet te zijn


Echt niet. Je hoeft niet 'in dienst van' jouw gezin te staan op zo'n manier dat het jou helemaal leeg trekt. Het is een rol die je jezelf in de loop van de tijd hebt aangemeten. Vaak zitten er belemmerende overtuigingen onder die vanuit onzekerheid komen, zoals: 'Ik mag er pas zijn als ik hard werk.' Of angsten, zoals: 'Als ik niet alles voor mijn kinderen doe, ben ik geen goede moeder.' 


Meestal zijn dit onbewuste overtuigingen en angsten. Er kunnen bovendien ook allerlei onverwerkte emoties onder liggen, waardoor jij zo ontzettend hard werkt thuis. Of waardoor jij niet goed kunt ontspannen. Misschien zelfs wel onverwerkte emoties van vorige generaties, want net als genen krijgen we ook onverwerkte emoties door van onze (voor)ouders. Die gaan irriteren in jouw lichaam en zorgen voor klachten (zoals pijn en vermoeidheid) en zelfs belemmerende overtuigingen en angsten. 


Weet dat jouw leven niet zo hoeft te zijn. Jij hoeft niet de benen onder je lijf vandaan te rennen om er te mogen zijn. Jij bent een goede moeder, ook als je niet al hun troep achter hun kont opruimt. Of juist als je dat niet doet, want dan kunnen ze zelf ook nog wat leren :-) En je bent ook nog steeds een goede moeder als je tijd voor jezelf neemt, als je gaat ontspannen, als je vanuit ontspanning gaat leven. 


Wat een fantastisch voorbeeld zou dat voor je kinderen zijn. 


De cirkel doorbreken

Het kan ontzettend moeilijk zijn om deze cirkel zelf te doorbreken. Zeker als er onverwerkte emoties zitten te saboteren. Die onverwerkte emoties liggen opgeslagen in jouw onderbewustzijn en daar tegenin gaan is bijna onmogelijk. Jouw onderbewustzijn is namelijk verantwoordelijk voor 95% van jouw gedachten en gedrag, wat dus allemaal automatisch gaat. Jouw bewuste brein slechts voor 5%.


Dat betekent dat je bewuste brein het bijna altijd zal afleggen tegen jouw onderbewustzijn. Of je hebt er een berg wilskracht voor nodig, maar dat kost zó veel tijd en energie. Die tijd en energie kan jij beter gebruiken om jezelf weer goed te gaan verzorgen, jouw grenzen te gaan aangeven en je leven zo in te richten dat jij het zélf ook weer fijn vindt. 


En speciaal voor moeders zoals jij heb ik een uniek programma ontworpen: 

Leven Vanuit Ontspanning

De oplossing voor jouw hectische (gezins)leven: 


Het 3 maanden programma Leven Vanuit Ontspanning. 


Dit programma is een unieke en krachtige combinatie van 6 persoonlijke NEI-consulten en een online cursus, inclusief een online community. Met een fantastisch resultaat: 


Na 3 maanden heb jij rust in je hoofd en in je lijf. Je hebt je lichaam de mogelijkheid gegeven om te kunnen ontspannen door emotionele blokkades weg te halen. En je weet welke manieren werken voor jou om te leven vanuit ontspanning. Elke dag opnieuw. Ook in hectische tijden. 


 • In de 6 NEI-consulten gaan we 1-op-1 de emotionele blokkades opruimen die er nu nog voor zorgen dat jij in de overdrive-modus staat, veel te veel doet voor de mensen om je heen en niet of nauwelijks kunt ontspannen. Deze consulten kunnen zowel online als bij mij in de praktijk in Borne. 


 • In de online cursus krijg je een bibliotheek aan informatie, tips, opdrachten en (schrijf)oefeningen over allerlei onderwerpen die te maken hebben met goed voor jezelf zorgen en ontspannen. Je test alles uit en ontdekt welke manieren voor jóú werken om te ontspannen. En om uiteindelijk te gaan leven vanuit ontspanning. Elke dag opnieuw. Ook in hectische tijden.


 • Je hoeft het niet alleen te doen. Bij de online cursus zit een online omgeving waar je in contact kunt komen met andere moeders die ook deze cursus volgen. De kracht van de groep is een fantastische toevoeging: je hoeft het niet namelijk niet alleen te doen. Je kunt steun bij elkaar zoeken, tips delen, moeilijke situaties bespreken en natuurlijk je successen vieren. 

Wil jij je aanmelden bij de groep?

Laten we samen gaan Leven Vanuit Ontspanning :-)

Alle informatie over dit unieke traject


In dit traject neem ik je in drie maanden mee langs twee súper belangrijke pijlers om jouw probleem op te lossen. 


Zes NEI-consulten

In maar liefst zes persoonlijke NEI-consulten ga je samen met mij aan de slag om heel veel emotionele blokkades op te lossen.  Dit zijn 1-op-1 sessies die je zowel online als in mijn praktijk (in Borne) kunt volgen.


Elke keer dat jij een emotie voelt en die niet goed verwerkt, zet je deze vast in jouw systeem. Dit wordt een emotionele blokkade genoemd. Deze blokkade gaat zitten irriteren en zorgt uiteindelijk voor klachten. Dat kan zowel fysiek zijn (allerlei soorten pijn, vermoeidheid), maar ook mentaal (mentale vermoeidheid, angsten, belemmerende overtuigingen, je grenzen niet voelen/uitspreken). Ook krijg je emotionele blokkades van je (voor)ouders mee, net zoals je hun genen hebt geërfd.


Je kunt een fysieke of mentale klacht meestal oplossen (of flink verminderen) in 1 of 2 NEI-consulten, waarin we 2 tot 4 emotionele blokkades kunnen weghalen. In zes NEI-consulten kun je dus meerdere klachten aanpakken, zodat jij weer kunt gaan ontspannen.

En dat is natuurlijk tóp. Want je loopt nu nog met emotionele blokkades rond die voorkomen dat jij überhaupt kunt ontspannen. Je kunt dus elke dag meditaties of ontspanningsoefeningen doen, maar je zult weinig rust ervaren. Of dat relaxte gevoel is met het minste of geringste weer weg.Ik ga je dus helpen om die emotionele blokkades op te ruimen, zodat de weg naar ontspanning vrij is. 

Maar dan: hoe ga jij ontspannen? Wat werkt voor jou? 


Jouw ontspannings-toolbox: om elke dag vanuit rust en ontspanning te leven

Dat ga je ontdekken in de online cursus die bij dit traject hoort. Ik geef je gedurende drie maanden over diverse ontspanningsgerelateerde onderwerpen nuttige informatie, tips, (ontspannings)oefeningen en (schrijf)opdrachten waarmee jij zelfstandig aan de slag gaat. In jouw eigen tijd. Aan het einde van de drie maanden heb jij een ontspannings-toolbox gevuld met tips, oefeningen en opdrachten die jij kunt inzetten om dagelijks vanuit rust en ontspanning te leven. Echt elke dag. 


De onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • stress, veiligheid & zenuwstelsel
 • selfcare, ademhaling & dankbaarheid
 • grenzen voelen en uitspreken
 • energieverdeling & vrouwelijke en mannelijke energie
 • hormonen en vrouwelijke cyclus
 • voeding, slaap & beweging

Je ontvangt elke twee weken toegang tot een nieuwe module. De meeste modules bestaan uit tekst, ik zal de komende tijd ook meer video's gaan toevoegen. 

Ook JIJ kunt elke dag leven vanuit ontspanning

Wat klinkt dat lekker, hè? En het lijkt nu misschien nog wel compleet buiten bereik voor jou. Je leest de informatie over het traject voor moeders en ik durf haast te wedden dat er nu een stemmetje in jouw hoofd zit te tetteren:

 • dat kan helemaal niet
 • dat gaat niet werken voor mij
 • ik kan niet leven vanuit rust & ontspanning
 • zo werkt mijn lichaam gewoon niet

Dat stemmetje dat tegen jou zit te tetteren: dat is jouw ego. En weet je wat de belangrijkste taak van jouw ego is? Dat is om jou veilig te houden. Jouw ego denkt dat het jou veilig kan houden door je op dezelfde plek te houden als waar je nu bent. Je ego is een eeuwenoud 'systeem' in jouw onderbewuste dat nog denkt alsof het in de oertijd is. Alsof er elk moment een sabeltandtijger tevoorschijn kan komen die jou gaat opeten. Je ego denkt vooral: je hebt het tot nu toe overleefd, dus je zult je wel in een veilige omgeving bevinden. Laten we dat zo houden.


Daarom zal je ego je tegenhouden als je wilt veranderen. Ook al is het op de lange termijn goed voor je, je ego zal er alles aan doen om je nú veilig te houden. Het is dus heel belangrijk om de keuze te gaan maken vanuit jouw bewuste brein en jouw ego even halt toe te roepen. 


Want hoe is jouw situatie nu? Even de feiten op een rij:

Jij neemt veel te veel hooi op je vork en laat het toe dat anderen (je man, je kinderen, misschien zelfs wel je familie en vrienden) jouw goedheid gebruiken. Je rent je rot voor iedereen, maar wie zorgt er voor jou? Wie zorgt ervoor dat jij mag gaan leven vanuit rust en ontspanning? Dat je weer kunt gaan genieten van jouw leven? 


Er is er maar één die voor jou kan gaan zorgen en jouw situatie kan gaan veranderen. Dat ben jij zelf.


Jij bent degene die kan besluiten dat het genoeg geweest is. 

Dat je nu voor jouzelf gaat kiezen.

Zodat jij kunt gaan leven vanuit rust en ontspanning. 

En het mooie? Daar wordt iedereen om je heen uiteindelijk ook gelukkig(er) van. Ook jouw man en kinderen. 


Vanuit ontspanning leven in hectische tijden

Het is een illusie om te denken dat je na deze drie maanden nooit meer stress zult ervaren. Of nooit meer over je grenzen laat gaan. Nee, zo'n feest gaat het niet worden :-) 

Wat het wel gaat worden: je creëert een toolbox vol eenvoudige dagelijkse routines die heel goed werken voor jou, waarmee jij op dagelijkse basis vanuit rust en ontspanning gaat leven. En heb je wel een keer stress? Laat je iemand een keer over jouw grens gaan? Of gebeurt er iets heel verdrietigs in je naaste omgeving? 


Dan weet jij vanaf nu welke oefeningen jou helpen om weer terug te keren naar die ontspannen versie van jezelf. Zodat jij die moeilijke situaties veel beter aankunt. En ook in die moeilijke situaties kunt handelen vanuit rust en ontspanning. 


Yes, je leest het goed. Na deze drie maanden ben jij zo'n moeder die relaxed door het leven gaat. 

Nog even alles op een rij: 


 • Het traject duurt 3 maanden. Na deze 3 maanden leef jij vanuit ontspanning, elke dag opnieuw. Je staat relaxed in het leven, voelt je veerkrachtiger en kunt zonder schuldgevoel voor jezelf kiezen. 
 • Je ontvangt 6 persoonlijke NEI-consulten in mijn praktijk in Borne of online via Google Meet om jouw emotionele blokkades op te zoeken en op te ruimen
 • Je krijgt een jaar lang toegang tot een online cursus waarin je ontdekt welke ontspanningsmogelijkheden jij fijn vindt en goed werken voor jou. Deze online cursus is in 3 maanden te volgen, maar je kunt vervolgens nog 9 maanden bij de inhoud om rustig alles te integreren in je leven. 
 • Je krijgt ook een jaar lang toegang tot een online community waar je contact kunt maken met moeders die ook dit traject starten, tegelijk met jou. Je kunt steun zoeken bij hen, ervaringen delen en successen vieren. En ik beantwoord vragen in deze community. Persoonlijke vragen kun je ook stellen tijdens de NEI-consulten.
 • De investering voor dit traject is 977 euro, inclusief btw. Je kunt dit traject ook in 3 maandelijkse termijnen betalen. Dit kun je aangeven op de betaalpagina. 

Ben je er klaar voor? 

Wil je Leven Vanuit Ontspanning?

Zij gingen je voor:

Puzzelstukjes op z'n plek
Diana weet waar ze het over heeft, denkt goed mee en weet je, door middel van de juiste vragen te stellen, goed te begeleiden. Het voelde heel vertrouwd en er vielen veel puzzelstukjes op z’n plek.
Foto Lianne Pijnaker
Lianne Pijnaker
Veel minder hooggevoelig
Uit mijn sessie kwam naar voren dat ik super gevoelig ben, dit herken ik ook wel bij mezelf. Diana heeft dit teruggebracht naar slechts 8%, waardoor ik nu veel minder snel moe ben en veel minder last heb van prikkels uit mijn omgeving.
Foto Ebel Pieters
Ebel Pieters
Verder met eigen ontwikkeling
Diana komt altijd zo rustig en ontspannen over. Haar vriendelijke, zachte (maar toch duidelijke) stem nodigt mijn lichaam echt uit om alles los te laten. 

Dankzij Diana kan ik weer verder met mijn persoonlijke ontwikkeling.

Foto Linda Komans – van den Boom
Linda Komans – van den Boom

Ik blijf liever in de situatie zoals die nu is: alles voor anderen doen en mezelf voorbijlopen

Klik hier

Ik ga leven vanuit ontspanning door mijn emotionele blokkades aan te pakken

Energetisch therapeut

Hi, ik ben Diana!

Als NEI-therapeut help ik kinderen en volwassenen om zich weer ontspannen en vrij te voelen. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn als je blijvende fysieke of mentale klachten hebt. En geen enkele therapie lijkt te helpen.


Ik heb drie kinderen, van 9, 12 en 15 jaar en heb jarenlang ervaren hoe het is om veel te weinig vrijheid en ontspanning in mijn leven en het moederschap te ervaren. Ik kreeg in 1,5 jaar tijd een whiplash, hersenschudding én burn-out en jaren later was ik nog niet hersteld. Toen ontdekte ik de oorzaak: oude, onverwerkte emoties.

Die oude, onverwerkte emoties (emotionele blokkades) zorgden ervoor dat mijn lichaam klachten bleef aangeven. Door die emotionele blokkades met NEI-therapie op te lossen, werden mijn klachten minder en minder en verdween een aantal hardnekkige zelfs al vrij snel. 


NEI-therapie werkt snel en effectief, ook voor klachten waar artsen en allerlei andere therapeuten geen oplossing voor kunnen bieden. Daarom heb ik besloten hier mijn werk van te maken. Het is mijn missie zo veel mogelijk kinderen en volwassenen te helpen om zich weer vrij en ontspannen te voelen. Elke dag. 

Foto Astrid Haverkate
Diana heeft mij al meerdere keren behandeld met NEI-therapie en ik ben zeer tevreden over de resultaten!

Ik ben -denk ik zelf- vrij nuchter en wist niet wat ik kon verwachten. Ik was er eerlijk gezegd vooraf nogal sceptisch over. Toch heb ik de stap genomen om naar Diana te gaan, al het andere liep uit op niets en wat had ik te verliezen….?

Diana heeft me nu al op zo veel vlakken kunnen helpen: voor mijn benauwdheid/longklachten (astma), mijn constante gejaagdheid, mijn rugklachten en extreme hormonale schommelingen. Alles is afgezwakt in klachten of zelfs helemaal weg..!

Het is en blijft bijzonder hoe ze in haar behandelingen steeds uitkomt op punten die (blijkbaar nog) niet verwerkt zijn, en die veelal ‘raak zijn’. Dit wordt ter plekke opgeruimd en de dagen erna voel ik langzaamaan verschil/verbetering optreden.

Bij de behandeling van de hormonale schommelingen heeft Diana de poppetjes en icoontjes erbij gepakt en daar kwam bij mij een emotionele reactie op waarvan ik vooraf niet had gedacht dat dit zoveel teweeg zou brengen. Echt heel bijzonder.

Ik vind het zo bijzonder om te zien hoe NEI gaat en vooral om de verbeteringen ervan te ervaren! Ik kan het iedereen aanraden!
Astrid Haverkate

Ben jij er klaar voor om te gaan leven vanuit ontspanning?

En wil je dat doen door je emotionele blokkades op te ruimen en te ontdekken welke ontspanningsmethoden werken voor jou?