Zee

Zij gingen je voor:

Zee

Zij gingen je voor:

Foto Ebel Pieters
Minder hooggevoelig

Ik heb bij Diana een sessie gedaan toen ik zelf nog in het begin van mijn opleiding tot NEI-therapeut zat. Super fijn om zelf ook te ervaren wat NEI voor je kan betekenen. Ondanks dat ik ook mezelf kan testen, is het soms fijn als een ander met je mee kijkt en voelt.

Uit mijn sessie kwam naar voren dat ik super gevoelig ben. Dit herken ik ook wel bij mezelf. In de sessie hebben we dit terug kunnen brengen naar slechts 8% gevoeligheid, waardoor ik nu veel minder snel moe ben en ik veel minder last heb van prikkels uit mijn omgeving. Waar ik eerder na een familiebezoek de volgende dag vaak vermoeid was, ervaar ik dit nu nauwelijks meer.

Diana is een heel fijn persoon. Ze stelt je op je gemak en geeft je een gevoel van vertrouwen. Wat ik als erg prettig heb ervaren. Ik zou haar zeker aanraden als therapeut.

Ebel Pieters
Foto Linda Komans – van den Boom
Rustig en ontspannen

Ik heb nu een aantal keer een Nei sessie ontvangen van Diana. Door de afstand vindt deze iedere keer online plaats.


Het fijne van de sessies van Diana is dat zij altijd zo rustig en ontspannen overkomt. Haar vriendelijke zachte (maar toch duidelijke) stem nodigt mijn lichaam echt uit om alles los te laten.


Dankzij Diana kan ik weer verder met mijn persoonlijke ontwikkeling.

Als ik weer hulp nodig heb voor een hobbel waar ik zelf niet overheen kom, weet ik haar zeker te vinden!

Linda Komans - van den Boom
Foto Astrid Haverkate

Alles is afgezwakt of zelfs helemaal weg


Diana heeft mij al meerdere keren behandeld met NEI-therapie en ik ben zeer tevreden over de resultaten!

Ik ben -denk ik zelf- vrij nuchter en wist niet wat ik kon verwachten. Ik was er eerlijk gezegd vooraf nogal sceptisch over. Toch heb ik de stap genomen om naar Diana te gaan, al het andere liep uit op niets en wat had ik te verliezen….?

Diana heeft me nu al op zo veel vlakken kunnen helpen: voor mijn benauwdheid/longklachten (astma), mijn constante gejaagdheid, mijn rugklachten en extreme hormonale schommelingen. Alles is afgezwakt in klachten of zelfs helemaal weg!

Het is en blijft bijzonder hoe ze in haar behandelingen steeds uitkomt op punten die (blijkbaar nog) niet verwerkt zijn, en die veelal ‘raak zijn’. Dit wordt ter plekke opgeruimd en de dagen erna voel ik langzaamaan verschil/verbetering optreden.

Bij de behandeling van de hormonale schommelingen heeft Diana de poppetjes en icoontjes erbij gepakt en daar kwam bij mij een emotionele reactie op waarvan ik vooraf niet had gedacht dat dit zoveel teweeg zou brengen. Echt heel bijzonder.

Ik snap er niks van, nog steeds niet, maar vind het zo bijzonder om te zien en vooral om de verbeteringen ervan te ervaren! Ik kan het iedereen aanraden!
Astrid Haverkate
Foto Lianne Pijnaker

Puzzelstukjes op hun plek


Ik heb vanmorgen een hele fijne behandeling gehad bij Diana!

Ze weet waar ze het over heeft, denkt goed mee en weet je, door middel van de juiste vragen te stellen, goed te begeleiden. Het voelde heel vertrouwd.

Hetgeen er uitkwam, was zo herkenbaar en ik had meerdere Ohja momentjes! Het leek wel alsof alle puzzelstukjes op hun plek vielen.
Lianne Pijnaker
Zee

Wil jij dit ook ervaren?

Wil jij ook ervaren hoe het is om te leven vanuit meer rust en ontspanning?

En ben jij er klaar voor om jouw emotionele blokkades op te ruimen, net als iedereen hierboven?

Reserveer dan nu jouw plekje voor jouw eerste NEI-consult hieronder.