Zee

Wil je nog meer resultaat uit je NEI-consult halen?

En veel meer ontspanning voelen?

Zorg er dan voor dat je dagelijks een kwalitatief goede visolie met omega 3 neemt.

Omega 3 in een NEI-consult


In mijn praktijk bied ik omega 3 visolie aan, omdat de omega 3 ervoor zorgt dat je cellen soepeler worden. Hoe soepeler de cellen zijn, hoe makkelijker voedingsstoffen de cel in kunnen én hoe makkelijker afvalstoffen (en dus ook trauma’s, onverwerkte emoties) de cel uit kunnen. Super belangrijk bij NEI.


De soepelheid van de cel geven we aan met een index. Die moet minstens 8% zijn, maar is bij veel mensen 3% of nog lager. Dit betekent dat je cel verhard is. Voedingsstoffen komen er dan moeilijk in, maar afvalstoffen en trauma’s (onverwerkte emoties) kunnen er dan moeilijker uit.


Door een kwalitatief goede omega 3 visolie te nemen, zullen je cellen al snel soepeler worden, waardoor je trauma’s beter los kunt laten. Je hebt dan veel meer profijt van je NEI-consulten.


Bovendien kunnen voedingsstoffen uit voedsel en supplementen beter je cel in, waardoor je je gezondheid een boost geeft.

En er is nog iets heel belangrijks


Omega 6 zorgt voor ontstekingen in ons lichaam. We hebben omega 6 nodig om bacteriën en virussen op te ruimen, maar daarna moet de ontsteking hersteld worden. Dat doet omega 3.


Veel te veel omega 6

We krijgen ontzettend veel omega 6 binnen, elke dag opnieuw. Het zit namelijk in vlees, groenten, eieren, noten (en dus ook o.a. in amandelmeel/melk en havermout/melk). Ook zit het in plantaardige oliën, zoals zonnebloemolie, raapzaadolie en palmolie.


Deze oliën zitten in bijna al het bewerkte voedsel dat we eten. Denk aan chips, koek, pizza, chocola. Ons lichaam kan omega 6 opslaan en dit betekent dat we een enorme hoeveelheid omega 6 in ons lichaam hebben.


Dit zorgt voor veel (laaggradige) ontstekingen, die ontzettend veel klachten en aandoeningen veroorzaken. 

Veel te weinig omega 3

Omega 3 zit met name in wilde vette vis. Niet in kweekvis, wat je voornamelijk bij de supermarkt koopt. Je hebt echt wilde vette vis nodig om omega 3 binnen te krijgen. Eet jij minstens 4x per week wilde vette vis? Waarschijnlijk niet, lees dan even verder. 

Ons lichaam kan omega 3 niet opslaan en daarom is het belangrijk dat je er elke dag voldoende van binnenkrijgt. Dat kan met een omega 3 visolie. Kies hierbij voor een pure variant, die een lage totoxwaarde heeft (totale waarde van toxische stoffen) en met een hoge hoeveelheid DHA en EPA.


 • DHA is goed voor je hersenen (ideaal bij brain fog, burn out, vergeetachtigheid, niet goed op woorden kunnen komen, slaapproblemen, ADHD etc.), ogen, hart etc.
 • EPA herstelt de ontstekingen.


Wil je extra investeren in de gezondheid van je hersenen en ogen? Kies dan voor de Gold-versie van de visolie. Deze bevat een enorm hoge hoeveelheid DHA, wat een echte boost geeft aan je hersenen en ogen.

Zuivere visolie

In mijn praktijk werk ik met de visolie van Eqology. Dit is een pure, zuivere visolie, met hoge hoeveelheden DHA en EPA en een totoxwaarde van 4.

De totoxwaarde mag maximaal 20 zijn en veel andere merken, zeker capsules, zitten tegen de 20 aan. Dat betekent dat je elke dag toxische stoffen in je lichaam stopt, terwijl je juist alleen de omega 3 zou willen.


Olijfolie

In de olie van Eqology zit een biologische olijfolie uit Kreta. Deze heeft allerlei awards gewonnen, omdat het zo’n pure, krachtige olijfolie is. Deze olijfolie zorgt ervoor dat jouw lichaam de omega 3 nog beter kan opnemen én dat de visolie minder oxideert.

Kies altijd een vloeibare olie

Veel mensen die een omega 3 supplement nemen, hebben capsules in huis. Die heb ik ook gehad, ze zijn lekker makkelijk mee te nemen en je slikt ze zo weg. Maar ik weet nu: kies niet voor capsules, kies voor een vloeibare visolie.


Visolie mag niet verwarmd worden, want dan gaat het oxideren. Capsules worden dichtgebrand en daarbij wordt de olie warm. Het gaat dus oxideren, waardoor de kwaliteit hard achteruit gaat en de totoxwaarde flink stijgt.


Bovendien wordt voor capsules vaak oude olie gebruikt die goedkoper is. Maar waarmee er ook veel minder kwalitatief goede omega 3-stoffen in jouw lichaam komen.

Eqology visolie producten

Verse olie zonder vissmaak

Eqology

De visolie van Eqology wordt gemaakt van visresten van kabeljauw die gevangen wordt voor restaurants. Er wordt dus niet speciaal voor de olie gevist. Het wordt gemaakt van het ‘restafval’ van de vissen die toch al gevangen worden. Van deze resten wordt direct de olie gemaakt die vervolgens extra gefilterd wordt, waardoor het een heel pure, zuivere olie wordt waar de zware metalen uit gehaald zijn. Je krijgt de visolie elke maand thuisbezorgd. Zo weet je zeker dat je altijd een verse, kwalitatief zeer goede visolie hebt.


Doordat de Eqoogy visolie van de hele kabeljauw wordt gemaakt, bevat het niet alleen een hoge dosis omega 3, maar ook omega 5, 7, 9 en 11. Je krijgt dus met elke hap full spectrum omega binnen, wat tóp is voor je gezondheid. 


Geen vissmaak of visgeur

Capsules hebben vaak een visgeur en je boert uren later nog de visgeur op. Waar veel mensen denken dat een visolie naar vis smaakt, is dat helemaal niet zo. Je proeft en ruikt geen vis. Je proeft de olijfolie en je kunt kiezen voor een citroen- of sinaasappelsmaak. Zo kun je de olie ook gebruiken als dressing over een salade. Zolang je de visolie niet warm maakt, mag je het met elk gerecht mengen. Ik neem de olie zelf altijd zo van de lepel.


Vijf varianten

Er zijn vijf varianten van de visolie:

 • Visolie citroensmaak
 • Visolie sinaasappelsmaak
 • Gold-versie met extra hoge DHA-waarden
 • Vegan olie (gemaakt van algen)
 • Kindervisolie

De kindervisolie bevat minder olijfolie. De olijfolie kan een beetje prikken achter in de keel, mochten kinderen dat vervelend vinden kunnen ze voor de kinderolie kiezen. Kinderen mogen ook de normale visolie. 

Doe de supplementencheck
Eqology omega 3 test

Meten = weten

Ik heb gekozen voor Eqology in mijn praktijk, omdat het zo’n zuivere, pure visolie is met een hoge DHA en EPA-waardes. Maar ook omdat je bij Eqology een test kunt doen om te meten wat de index en ratio van omega 3 in jouw lichaam is.


 • Index: hoe soepel zijn je cellen? Dit moet minstens 8% zijn, maar is bij veel mensen 3% of lager.
 • Ratio: welke verhouding omega 6 : omega 3 heb jij in jouw lichaam? 3X zo veel omega 6 in je lichaam als omega 3 is nog oké, maar liever niet meer. De meeste mensen hebben echter 15 of 20 x zo veel omega 6 in hun lichaam. Dat betekent dat je veel (kleine/laaggradige) ontstekingen hebt. Die zorgen voor vermoeidheid, slaapproblemen, onrustig gevoel, stress, eczeem, acné en allerlei andere klachten en aandoeningen.


De omega 3 test kost 85 euro. Start jij met de visolie? Dan ontvang je deze test nu gratis van mij.


Je start met een abonnement van 6 maanden. Rode bloedcellen hebben minstens 120 dagen nodig om te vernieuwen, daarom doe je na 5 maanden gebruik van de visolie opnieuw een omega 3 test. Deze kost 44 euro. Je weet dan wat de visolie voor jouw lichaam doet en hebt daar wetenschappelijk bewijs van. Op deze manier krijg je twee testen voor 44 euro, ter waarde van 170 euro.


Anonieme test

De omega 3 test stuur je op naar een lab in Noorwegen en is volledig anoniem. Er staat een nummer op de test, met dat nummer kun je na 3 a 4 weken de uitslag online opzoeken. Het lab weet niet of je al visolie gebruikt en of dit je eerste, tweede of tiende test is. Ik vind het een heel fijne manier om ook meetbaar in beeld te krijgen wat omega 3 voor jouw lichaam doet.

Andere Eqology-producten

Ik ben ook groot fan van de K2/D3, collageen en energy booster van Eqology.


In dit document lees je meer over de visolie en de andere producten, en zie je alle prijzen:


Mijn favorieten van Eqology


Wil je bestellen? Klik op de groene knop hieronder, vul het formulier in en je ontvangt
binnen 8 tot 10 dagen de visolie, omega 3 test en eventuele andere producten in huis.


Scroll nog even verder naar onderen voor uitgebreidere uitleg over de prijzen. 

Prijzen van de producten

Abonnement

Je gaat een abonnement aan voor 6 maanden. Eén losse fles visolie nemen, heeft niet veel zin. Jouw rode bloedcellen hebben 5 maanden nodig om te vernieuwen. Dus je kunt na 5 maanden pas in jouw bloed zien wat de visolie in jouw lichaam voor jouw gezondheid doet. Na 5 maanden ontvang je de tweede test. 


Opzeggen

Na de 6 maanden kun je maandelijks opzeggen. Dat raad ik echter niet aan, want dan zal jouw omega 6 ratio weer hoger worden en krijg je weer meer ontstekingen.


Verzendkosten
Verzendkosten zijn 5,90 euro per maand. De verzendkosten vervallen als je twee of meer producten bestelt.


Prijzen visolie

 • De visolie kost 39 euro per maand. De eerste maand 78 euro (je ontvangt 2 flessen, zodat je met een dubbele hoeveelheid visolie direct jouw gezondheid kunt boosten). Inclusief 2 testen betaal je de eerste maand 122 euro.
 • De Gold visolie bevat veel meer DHA, wat extra goed is voor je hersenen en ogen. Deze kost 62 euro per maand. De eerste maand 124 euro (je ontvangt 2 flessen voor een dubbele dosis de eerste maand). Inclusief 2 testen betaal je de eerste maand 168 euro.


Prijzen andere producten in combinatie met visolie-abonnement

Bestel je een visolie abonnement, dan ontvang je korting op de andere producten van Eqology. Bij 2 of meer producten vervallen de verzendkosten van 5,90 euro per maand. Dit zijn dan de prijzen:


 • De Vitamine K2+D3 kost 28 euro per maand. Bestel je deze direct met de visolie, dan kost deze 23 euro per maand.
 • De collageen kost 55 euro per maand. Bestel je deze direct met de visolie, dan kost deze 51 euro per maand.
 • De Nordic Energy Booster kost 37 euro per maand. Bestel je deze direct met de visolie en/of de K2+D3, dan kost deze 35 euro per maand.


Prijzen andere producten zonder visolie-abonnement

Neem je geen visolie abonnement, dan kosten de producten:


 • Vitamine K2+D3: 38 euro
 • Collageen: 72 euro
 • Nordic Energy Booster: 49 euro


Bestel hier de Eqology supplementen

Andere Eqology-producten bestellen?


Je kunt bij mij ook de andere producten van Eqology bestellen: 

 • Kindervisolie
 • Vegan omega 3 olie
 • Eiwitshake vegan
 • Eiwitshake vanille
 • Eiwitshake chocolade
 • Multivitamine (Essential)
 • Collagen booster
 • Anti age collagen 
 • Ocean Miracle Cleansing Gel
 • Ocean Miracle Day & Night Cream
 • Ocean Miracle Plumping Serum

Stuur me een e-mail via info@dianamaatjes.nl als je meer informatie over deze producten wilt of deze wilt bestellen. 

Supplementencheck

In een NEI-consult test ik altijd met de biotensor uit welke supplementen jouw lichaam nodig heeft. Wil jij dit zonder NEI-consult ontdekken? Dat kan! De supplementencheck bestaat uit een videoconsult van 15 minuten, waarin ik met de biotensor uittest welke supplementen (en welke dosis) jouw lichaam nodig heeft. Je kunt hieronder jouw afspraak inplannen. Je ontvangt vlak van tevoren de link voor het videoconsult via e-mail. De supplementencheck kost 14,95 euro en is gratis als je met de supplementen start of als je geen supplementen nodig blijkt te hebben. 


Zie je hieronder geen moment in mijn agenda waarop jij kan, of duurt het te lang voordat er een vrije plek is? Stuur me dan een e-mail via info@dianamaatjes.nl, met een paar data en tijden waarop je kunt. Liefst met je telefoonnummer erbij, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.